Hoogwerkers huren: Een functionele oplossing voor het veilig werken op hoogte!

Hoogwerkers zijn er in alle soorten en maten. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen, en dat is hun functionaliteit. Het gebruik van een hoogwerker bespaart tijd en daarmee geld. Ze worden vaak ingezet wanneer het plaatsen van een steiger te duur of tijdrovend is. Denk bijvoorbeeld aan onderhouds- en installatiewerkzaamheden in ziekenhuizen of parkeergarages. Of het (her)inrichten van supermarkten en winkelpanden. Maar ook bij gevelreiniging en gevelinspectie is een hoogwerker een handig middel om veilig te kunnen werken op grotere hoogten.

Uitgebreid assortiment schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker kun je het beste vergelijken met een heftafel. Dit type hoogwerker is ideaal wanneer je ruimte nodig hebt en behoorlijk wat materiaal mee moet nemen. Je verhoogt als het ware de volledige werkvloer en tilt hem naar iedere gewenste hoogte. Er is wel een aantal zaken waar je bij het huren van een schaarhoogwerker rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat bij het gebruik van een schaarhoogwerker de ondergrond vlak is en voldoende gewicht kan dragen. Ook voor een oneffen ondergrond – met name buiten – heeft Verhuur Den Ham een grote range aan schaarhoogwerkers; een veilige oplossing voor het werken op hoogte.

Het huren van de zeer wendbare hoogwerkers gebeurt vaak bij werkzaamheden langs vlakke gevels en wanden. Dit type schaarhoogwerker is doorgaans minder groot dan telescoophoogwerkers. Wel hebben ze vaak een groter hefvermogen. Door hun grotere platform bieden ze ook meer werkruimte. Mensen en materialen kunnen er veilig mee naar de gewenste hoogte worden gebracht. Een elektrische schaarhoogwerker werkt op een accu en is met name geschikt voor binnenwerk. Veel mensen huren een kniktelescoop omdat deze lichtgewicht multifunctioneel inzetbaar is en snel kan worden verplaatst. De kniktelescoop wordt gebruikt voor hoogtewerkzaamheden op uiteenlopende locaties, waarbij het object vaak lastig bereikbaar is. Bijvoorbeeld om dat het zich achter een obstakel bevindt. Daarbij zijn knikhoogte en zijdelingse reikwijdte bepalend.

Bekijk ons assortiment onder de categorie Machineverhuur > Hoogwerkers. Bij vragen bericht of bel ons op: 06 – 439 815 43