Verhuur informatie


Op deze pagina treft u belangrijke verhuurinformatie van onze artikelen.

Betrouwbaar:

Al onze attracties zijn voorzien van een zogenaamd RAS-nummer en worden 2-jaarlijks gekeurd. Al onze springkussens hebben een certificaat en voldoen daarmee aan de wettelijke beoordelingscriteria volgens NEN-EN 14960: 2013.

Bestellen:

Wanneer u op onze website een artikel heeft gevonden, kunt u deze makkelijk online bestellen via onze webwinkel. Uiteraard kunt u uw bestelling ook per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven. Wij maken de bestelling dan voor u in orde en mailen u een opdrachtbevestiging. Lees altijd uw bevestiging en de voorwaarden door. Mocht er onverhoopt een foutje in staan, neemt u dan contact met ons op.

Prijzen:

De prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW en exclusief transportkosten.
Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen, kortingen of aanbiedingen gelden niet voor feestdagen, voor deze dagen zijn prijzen op aanvraag.

Betaling:

De betaling dient vooraf te geschieden. Er kan betaald worden per bank of contant bij het afhalen van de artikelen. Wanneer u de bestelling online heeft geplaatst via onze webwinkel, krijgt u een bevestigingsmail.

Annulering:

Wanneer u de opdrachtbevestiging per mail ontvangt is deze bindend. Binnen één week en uitsluitend telefonisch kunt u deze opdrachtbevestiging nog annuleren, hierna zitten er kosten aan uw annulering verbonden.
Wanneer u de opdracht verplaatst naar een andere datum binnen twee maanden van de oorspronkelijke huurdatum, onder voorbehoud van beschikbaarheid van het gehuurde artikel, dan worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Bij annulering:

  • Wordt tot 1 maand voor de huurdatum in ieder geval € 25,- exclusief btw in rekening gebracht.
  • Tussen 5 dagen en 1 maand voor de huurdatum, wordt 50% van het huurbedrag volgens de opdrachtbevestiging (exclusief eventuele transportkosten) in rekening gebracht.
  • Binnen 5 dagen voor de huurdatum, wordt het volledig verschuldigde bedrag volgens de opdrachtbevestiging (exclusief eventuele transportkosten) in rekening gebracht.

Bezorg- en ophaalkosten en transportkosten:

Bezorg- en ophaalkosten worden in rekening gebracht wanneer wij de artikelen bij u bezorgen en later weer ophalen. € 15,- instaptarief + 4 x de km afstand x € 0,65 per gereden km.
Transportkosten worden in rekening gebracht wanneer wij op locatie blijven. Bijvoorbeeld bij compleet verzorgde attracties. € 15,- instaptarief + 2 x de km afstand x € 0,65 per gereden km.

Compleet verzorgd of op- en afbouwen van artikelen:

Bij compleet verzorgde attracties/artikelen zorgen wij voor het op- en afbouwen van de attractie én het begeleiden daarvan. Bij sommige attracties is enige hulp van u bij de op- of afbouw nodig. In dat geval melden wij u dat in de opdrachtbevestiging. Compleet verzorgde artikelen zijn standaard gedurende 4 draaiuren, tenzij anders vermeld op de artikelpagina op onze website.
Bij hulp bij het op- en afbouwen van artikelen bezorgen wij de artikelen naar uw locatie én helpt Verhuur Den Ham u bij de opbouw van de artikelen.

Bij aankomst op uw locatie gaan wij er vanuit dat:

  • Wij met onze transportmiddelen exact op de plek van plaatsing kunnen komen. Indien wij moeten sjouwen met materiaal, dient u dat vooraf aan te geven. Eventuele meerprijs op aanvraag.
  • U voldoende en correct aangesloten stroompunten beschikbaar heeft, binnen 25 meter vanaf onze elektrische apparaten.
  • Er mogelijkheden zijn om onze artikelen te verankeren.
  • De hulp bij op- en afbouw direct paraat is.
  • Bij artikelen met water; u zelf zorgt voor voldoende water en vulling van de baden.

Indien uw locatie niet aan bovenstaande eisen voldoet, dient u dat vooraf met ons te bespreken. Extra onvoorziene handelingen worden in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid:

De verhuurder ( Verhuur Den Ham ) is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde artikelen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van retourneren/ophalen. Bij het verlaten van ons pand of ons transportmiddel zijn de artikelen niet door ons verzekerd. Wij gaan ervan uit dat u hiervoor zelf verzekerd bent of zelf het risico draagt.
De huurder dient de artikelen schoon, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren. Kosten voor het repareren, schoonmaken en/of opnieuw inpakken worden bij de huurder (degene die de opdracht heeft vastgelegd) in rekening gebracht met een minimum van € 25,- exclusief 21% btw.