Limbo Dansen

41,32 50,00 Voor 1 dag!

  • Benodigdheden aanwezig
  • Gegarandeerd Plezier!

Huurformulier

Na het afronden van uw bestelling wordt er zo spoedig mogelijk contact met u gezocht voor de levering. Houdt daarom uw telefoon of mail in de gaten!

Artikelnummer: 1232 Categorieën: ,

overige productinformatie

Limbodansen: wie is het soepelst van het stel?

Een hilarisch, uniek en onmisbaar onderdeel van een zeskamp, of ander spelletjesprogramma. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een dorps- of wijkfeest of een bijeenkomst om het team van een bedrijf (meer) op één lijn te krijgen. Iedereen kan meedoen aan dit spel, maar vanzelfsprekend is degene die het meest soepel is, uiteindelijk de winnaar. Hij of zij slaagt er dan immers in om zo laag mogelijk onder de opblaasbare ‘lat’ door te lopen.

Eenvoudig op te zetten limbospel

Deze mooie aanvulling op de zeskampcollectie van ieder is snel én eenvoudig op te zetten. Zelfs als de organisator van het spel slechts in zijn of haar eentje is. En OK Verhuur levert natuurlijk een compleet product af, dus ook in het pakket bij dit limbospel: een transportzak, bevestigings- en opbouwmateriaal én een blower om de hindernis op te blazen.

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief eventuele kosten voor reparatie, schoonmaken, ontbrekende artikelen en transport.

Gewicht 10 kg
Afmetingen 150 × 220 × 350 cm
Lengte:

L: 1.5m x B: 2.5m x H: 3.5m

Blowers

1x 380W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Limbo Dansen” te beoordelen


Bezorgen en afhalen

De prijzen die wij berekenen, zijn gebaseerd op het afhalen bij Verhuur Den Ham. Als u wilt dat wij uw bestelling komen bezorgen en weer komen afhalen, kies dan bij het afrekenen voor bezorgen, dan komen wij het graag bij u bezorgen op de afgesproken dag. Hiervoor vragen wij dan € 25,00 extra per rit. Dit geldt voor een afstand binnen tien kilometer vanaf verhuur Den Ham.  Daarboven(boven de 10km) vragen wij een vergoeding van €0,75 per gereden km. Bij zwaar transport( boven de 3500 kg)vragen wij  € 50,00 extra per rit. Dit geldt voor een afstand binnen tien kilometer vanaf verhuur Den Ham.  Daarboven (boven de 10km)vragen wij een vergoeding van €1,00 per gereden km. Voor het op en afbouwen van uw attractie zijn de kosten zijn € 25,- per handeling. U dient te zorgen voor minimaal 2 personen om de attractie op of af te bouwen. Bij het huren van meerdere attracties betaald u eenmalig de bezorgkosten, wel moet u er voor zorgen dat er twee mensen aanwezig zijn om mee te helpen bij het op en afbouwen van een attractie en zorgen dat er stroomvoorziening is bij de plek van de attractie. Deze prijzen zijn exclusief 21%btw.